MC de Peelrijders houdt off road rit

  •   keer gelezen   Sport
HANDEL - MC de Peelrijders uit Handel houdt zondag 31 oktober voor de 22e keer haar jaarlijkse off road rit. Dat wordt er weer eentje met zo weinig mogelijk verharde weg op een route van ruim 40 kilometer met zandpaden, bospaden, maisvelden, kruipdoor-sluipdoor en een zandafgraving.

[image=152322]

Het vertrek is net als voorgaande jaren vanaf De Fuik. Dit is langs de provinciale weg Gemert/Elsendorp (N272). Inschrijven kan daar tussen 08.00 en 10.30 uur. Starten is mogelijk vanaf 9.30 uur. Deelnemers uit de buurt kunnen zich al op zaterdag (met motor) melden tussen 18.30 en 19.30 uur. De laatste start is om 14.30 uur. Het inschrijfgeld voor deze drukst bezochte off road rit van Nederland bedraagt 25 euro plus 10 euro voor een MON-dagverzekering. Mensen met een MON trainings-, offroad- of startlicentie hoeven geen dagverzekering te kopen. Het inschrijfformulier en het dagverzekeringsformulier kun je downloaden via www.peelrijders.nl.
Voorgaande jaren voerde de politie op de route geluidkeuringen uit. Houd daar nu ook rekening mee. Er mogen géén rijnummers op de motoren zitten. Voor quads gelden beperkingen omdat ze niet overal op de route kunnen komen. Heb je nog brandende vragen, bel dan: Peter van der Sanden, 0492-362949, of bezoek www.peelrijders.nl.
Meer berichten