Vierde winst op rij Vitesse

Sport 95 keer gelezen
GENNEP – Voor de vierde keer op rij heeft Vitesse gewonnen en voor de tweede keer werd achterin de nul gehouden. Op de Heijkuul wonnen de Gennepenaren in een enerverende wedstrijd met 2-0 van Berghem Sport.

[image=151814]

Voor de toeschouwers ontvouwde zich een enerverend duel waarin beide teams veel kansen kregen, maar alleen Vitesse erin slaagde twee daarvan te benutten. Eerste tegenlag voort Vitesse was de knieblessure voor Stevie van Uden, die vervangen werd door Tim Janssen. In de 30e minuut kwam Vitesse onverwacht op voorsprong. Jimmy Brons schoot vanaf zo’n 35 meter een vrije trap in het Berghemse doel: 1-0. Berghem Sport bleef niet bij de pakken neerzitten. In de tweede helft schoot Jimmy Brons een vrije trap vanaf de rand van het Berghemse strafschopgebied over. Door het opdringen van Berghem Sport kreeg Vitesse aanvallend wat meer ruimte. In de 89e minuut moest doelman Freddy Cillessen van Vitesse in twee instanties redden na een venijnig schot van dichtbij. In de blessuretijd lukte het Vitesse toch om nog een keer te scoren. Op aangeven van Sef Peeters wist Danny Hompus voor de bevrijdende 3-0 tr zorgen.