Korfrakkers stelt orde op zaken in Nuland

Sport 161 keer gelezen
NULAND – Het team van Anke Verstraten liet er in Nuland geen (kunst)gras over groeien. Met 9-11 wonnen de Erpsen de topper op Sportpark ’t Duintje. De ruststand in Nuland was al 4-9 in Erps voordeel. Na rust perste Be Quick er nog een heus offensief echter de zege stond vast. Uiteindelijk werd het een 9-11 zege.

Score Monique van de ven 2x Ingrid Claasse 1x Floor van Boxtel 1x Marleen Kerkhof 4x Nikki van Hoof 1x Marloes Liesker 1x Janine Delisse 1x

SPES haalde uit tegen DSV 21-5. DSV bleef gretig en aanvallend korfballen maar kon geen enkele vuist maken. In het begin leek het een zeer aparte wedstrijd te worden. Binnen vier minuten was het 2-2. Bij 9-2 kon DSV het eerste velddoelpunt in de korf leggen. Bij het rustsignaal stond het 11-3. Ook in de tweede helft een overheersend SPES dat uitliep naar 18-3, waarna DSV opnieuw een strafworp benutte. Het laatste doelpunt van de wedstrijd was van DSV. Alle speelsters van SPES scoorden, waarvan Desirée Nagels zes keer.
Ook Swift scoorde er op los, 7-20 bij SVSH. Rosolo versloeg JES met 7-12.