Nieuwe sponsoren FC de Rakt warm onthaald

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - FC de Rakt heete afgelopen donderdag in totaal vijftien nieuwe sponsoren welkom. Na de welkomstspeech van voorzitter Jan van den Elzen werden de nieuwe overeenkomsten getekend en de sponsoren getrakteerd op een FC de Rakt verrassingspakket met onder andere de inmiddels beroemde FC de Rakt sjaal.

[image=151623]

Naast nieuwkomers VOF Kuijpers Houtbewerking, Van Tienen drankautomaten, Viaviela, Café de Preek, Notarissen Gerrits & van Gulick, Nooijen betonpompen en vloerenbedrijf en De Postbode tekenden ook Hullie speelboerderij, Ben van Dijk Electronics, De Bruin verzekeringen en Rabobank Uden-Veghel voor een verlenging van hun overeenkomst. Alle sponsoren kregen de gelegenheid om zich op een informele wijze te presenteren en die kans grepen ze met beide handen aan.
Na de afsluiting door de organisator van de avond, Willem van den Brand, brak het informele gedeelte aan. Het gros van de sponsoren bleef nagenieten (hangen) om een van de vermaarde clubavonden van FC de Rakt mee te maken. Ditmaal was het thema 'kraamfeest', een knipoog naar de eerste baby’s van speelsters in het elftal van FC de Rakt dames 1. Er stonden gezellige kraampjes opgesteld waar gratis lekkernijen zoals vis, aardbeien, beschuit met muisjes en appels te verkrijgen waren. Deze clubavond was een goed voorbeeld van de innige relatie van FC de Rakt met haar sponsoren, aangezien Super de Boer de Laak, Eetwinkel de Visscherie, De aardbeien van Jan van den Elzen en de appel kwekerij van Harrie van den Elzen deze avond mede mogelijk hebben gemaakt. De avond duurde tot in de late uurtjes
Meer berichten