Milan Perc wint Oliebollen Omloop

  •   keer gelezen   Sport
BOXMEER – De 28e editie van de Marc Peters Oliebollen Omloop is gewonnen door Milan Perc. Het Cuijkse loopwonder wist de loop voor de tweede maal in drie jaar te winnen.

[image=82924]

Met name door de afwezigheid van titelverdiger Huib Rost dichtte Perc zich vooraf kansen toe. Uiteindelijk won hij in een tijd van 37.33 minuten. Roy Arts uit Wijchen had ruim anderhalve minuut langer nodig, met een tijd van 39.04 minuten. Mart van Rooij uit Venray eindigde als derde.
Bij de dames kwam Djammilla Thijssen uit Duiven als eerste over de streep in de tijd van 47.55. Eerder had de Gelderse ook al de 5 kilometer gewonnen. Voormalig winnares Mieke van Berlicum uit Oploo moest dit keer genoegen nemen met een 2e plaats. Zij deed 10 seconden langer over de 10 km. Diny Boogerd uit Uden werd derde in een tijd van 48.13

[image=82921]

[image=82922]

Aan de 28e Oliebollen Omloop namen ruim 360 lopers deel. Zij hadden uit de verre regio de vroege gang naar het sportpark hadden gemaakt. Verheugend was de grote deelname van leden van onder andere bewoners van het sportcomplex in Boxmeer, de Mixed Hockey Club Boxmeer en AV Sporting Boxmeer.
Alle overige uitslagen zijn te vinden op www.olympia18.nl.
Meer berichten