Nederlandse topvechter bij Yoshida

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Yoshida Sports heeft al vijf jaar MMA in het pakket en heeft inmiddels een mooie groep op een mat staan. Door wisseling van de bestaande docent, die de basis heeft gelegd bij Yoshida, is Joost van Poorten op zoek gegaan naar een nieuwe docent. Deze docent is gevonden en heet Hans Stringer. Deze meervoudig kampioen sluit prachtig aan op de basis die de vorige docent uit Ede heeft gelegd.

[image=83660]

Hans Stringer heeft inmiddels al heel wat titels op zijn naam staan en wordt gezien als meest complete vechter van Nederland, op de grond is hij ongeslagen. Hans gaat de les verzorgen voor zowel beginners als gevorderden bij Yoshida Sports op donderdag van 21:00 tot 22:00 uur.
MMA is een all-round trainingssysteem waar technieken uit het kickboksen, judo, jujutsu, en worstelen gecombineerd worden. Hierdoor ontstaat een zeer veelzijdig trainingssysteem. De deelnemers dragen tijdens de training een korte broek en een T-shirt. Doorzettingsvermogen, discipline en tegen een stootje kunnen zijn de basis voorwaarden om deel te nemen aan deze Free-style-lessen, dit natuurlijk naast een dosis positieve energie. Ook voor zelfverdediging en conditie opbouw is deze combinatie zeer geschikt.
Meer berichten