FC de Rakt kan gaan bouwen

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Niets staat de nieuwbouw bij FC de Rakt nog in de weg. De club kan beginnen met de bouw van een eigen clubhuis en vier nieuwe kleedkamers op Sportpark Moleneind. Dat maakte wethouder Marcel Delhez donderdagavond bekend tijdens een sponsorbijeenkomst van FC de Rakt.

[image=94696]

Het bestuur van de club presenteerde tijdens de sponsorborrel een maquette van de nieuwbouw. Volgens voorzitter Jan van den Elzen start de nieuwbouw op maandag 4 mei. "Voor de kleedkamers krijgen we een subsidie. De rest moet via eigen middelen gerealiseerd worden. We kunnen nog wel wat gebruiken", knipoogde de voorzitter naar de aanwezige sponsoren. Aannemer Tiny van Lanen gaat de nieuwbouw coördineren.
Wethouder Delhez zegde de club toe dat de gemeente ook haar best gaat doen voor een nieuw hek om het sportterrein, een fatsoenlijk parkeerterrein en betere verlichting. "En niet te diep graven bij de nieuwbouw, anders stuit je weer op een Romeins schip", grapte hij.
Tijdens de sponsorbijeenkomst verwelkomde FC de Rakt een aantal nieuwe sponsoren. Er werden deze avond contracten getekend met Accountantbureau Van Haare, de Bont en partners, John vd Zanden unitbouw, Swiss & Sense, De Koppelen Catering, Toyotabedrijf Ad Oostendorp, Bouwbedrijf John Cissen en Promowear. Verder werden de contracten verlengd met Bouwbedrijf Bevers, De Linnerie en Café ’t Stulpke.

[image=94697][image=94698]

Meer berichten