Atletes Vitesse’08 sterk op LK

  •   keer gelezen   Sport
GENNEP – De atletes van SV Vitesse’08 waren op eerste Pinksterdag succesvol op het Limburgs Kampioenschap in Maastricht. De vier Gennepse atletes veroverden in totaal tien medailles waaronder vijf gouden plakken.

[image=100351]

Lyanne Derksen eiste in de in categorie meisjes B (16/17 jaar) de Limburgse titel op bij het hoogspringen, met een sprong over 1 meter 30. Bij het onderdeel discuswerpen werd ze tweede. Rosanne Storms veroverde in categorie meisjes A (18-19 jaar) 3 titels. Ze werd Limburgs kampioene op de onderdelen 800 meter, verspringen en tenslotte kampioene bij het discuswerpen met een goed persoonlijk record van ruim 20 meter.
Bij de dames senioren namen twee Vitesse atletes deel. Op het onderdeel kogelslingeren veroverderde Helene Duijf de Limburgse titel en werd Ingrid Merkx tweede. Op het onderdeel kogelstoten behaalde Helene Duijf een tweede plaats, wederom net voor Ingrid Merkx. Op het onderdeel discuswerpen behaalde Ingrid Duif haar derde medaille. Nu werd het zilver met een worp van 26 meter 64 (slechts 1 centimeter onder haar persoonlijk record
Meer berichten