Toto: Eric van Gogh, trainer VOW

  •   keer gelezen   Sport
UDEN –Van VOW-trainer Eric van Gogh zou je verwachten dat hij er onderhand een punthoofd van had gekregen. Waarvan? Zes nederlagen achtereen en blijf dan maar eens de positivo uithangen. De Udenaar heeft er wel een verklaring voor.

Van Gogh: “We misten nogal wat. Om te beginnen twee doelmannen die met langdurige blessures niet kunnen spelen. We hebben zeven jeugdige spelers voor de bekende leeuwen moeten gooien. Het kon niet anders. Als we hier goed uitkomen zit VOW goed voor de komende jaren. Afgelopen week zijn er overuren gemaakt door ons. Iedereen was er van overtuigd dat het vijf voor twaalf was. We hebben geknokt en de beloning was de 1-0 winst zondag op FC.Schadewijk Eric van Gogh zijn voetbalschool loopt, naar zijn zeggen, als de bekende tierelier. Van Gogh: “We gaan komend seizoen naar de accommodatie van FC Uden. Die krijgen of hebben een kunstgrasveld. Dat geeft natuurlijk wel wat voordelen. De aanmeldingen lopen storm ik mag niet klagen.” Doen we ook zeker niet hoogste tijd voor de prognoses van Eric van Gogh……

[image=81317]

Nooit Gedacht – DESO -1-
“Ik ga voor Nooit Gedacht. Wij kregen bij DESO de beste kansen. Als die Michel Gielis zijn dag niet heeft, scheelt dat een stuk daar. Nooit Gedacht schat ik wat completer, die zullen ook wel winnen.”
EVVC – WEC -2-
“Dat gaat WEC wel winnen. EVVC zit ook in een klein dipje. WEC heeft een jeugdig stel die lekker fris spelen.”
Ruwaard – Cito -1-
“Dat wordt Ruwaard. Hechte defensie en scoren makkelijk. Soms wat wisselvallig dat wel.”
Mariahout –Nijnsel -1-
“Als ze die jongen Van de Pas kunnen neutraliseren, blijft er maar een matig Nijnsel over. Mariahout heeft de punten nodig. Ik ga voor Mariahout.”
FC Schadewijk – Erp -2-
“Zondermeer Erp. Ze zijn bezig aan een goede serie. Ik heb ze zeker al geen twee jaar zien spelen. Mijn bronnen zeggen echter dat goed bezig zijn. FC Schadewijk liep zondag alweer tegen vijf gele kaarten op bij ons. Dat breekt die ploeg op een gegeven moment op.”
Vorstenbossche Boys – VOW -2-
“Vorstenbosch moet punten gaan pakken om aansluiting te houden. Als wij daarvan profiteren moeten er voor ons mogelijkheden liggen. We weten waar de ‘angels’ zitten die moeten we eruit halen. (Tweede helft niet op de thuisgoal laten spelen! Red. PK.) Haha nee dat zeker niet. We moeten dan wel de toss winnen. Hoe dan ook we gaan voor een zege en wie weet wat dat gaat brengen daar.”

[image=118240]
In de totostand is de toto van vorige week (Ronald van den Hoof) niet meegenomen. Dit vanwege de uitval van diverse wedstrijden.
Meer berichten