Toto: Erik de Groot (Nulandia)

  •   keer gelezen   Sport
NULAND – Als Kliksport belt met huize De Groot is daar juist Nulandia-voorzitter Heymans op bezoek. Wat moeten we hier achter zoeken? Erik de Groot: “Ach het is leuk om op een maandagvond zo eens wat te evalueren, dat kan nooit geen kwaad. En zeker niet als je dit met de clubvoorzitter doet”

[image=118221]

Nulandia lijkt de laatste weken een optie op winst te hebben. Het team draait als een tierelier. Je zou je af kunnen vragen: waar eindigt dit? De Groot: “Daar hebben we het nog niet echt over nagedacht. Laten we niet met de borst vooruit gaan lopen. Zondag was een knappe overwinning van ons. Ik maakte een lelijke fout waardoor de Astenaren gelijk konden maken. Leuk is dan dat ik dit weer inlos met een doelpunt (prachtig stiftje red. PK)" Hoogste tijd voor de prognoses van Erik de Groot, spits van Nulandia……

MARGRIET – VOLHARDING -3-
“Margriet wint geen twee wedstrijden achter elkaar denk ik. Volharding is op de weg terug. We hebben Margriet nog niet tegen gehad, dus helemaal zeker ben ik er niet van.”

HERPINIA – HVCH -2-
“Het mooiste voor ons zou een gelijkspel zijn, maar ik denk zeker dat HVCH dat gaat winnen. Herpinia is wat minder de laatste weken. Dit zal HVCH niet afgeven.”

SVC-2000 – WILHELMINA’08 -1-
“SVC is een gedegen en voetballend team. Ze hebben een leuke accommodatie daar in Roermond. Wilhelmina mag geen probleem zijn.”

[image=118222]

SSS’18 – PSV’35 -1-
“PSV gaat echt nog wel puntjes pakken, maar SSS’18 is een beter team. Ze hebben heel veel lengte in het team. Goede ploeg.”

RKOSV ACHATES – NWC -2-
“Wij verloren flink bij Achates, maar NWC is een maatje te groot voor de ploeg uit Ottersum.”

NULANDIA – VENLOSCHE BOYS -1-
“We moeten onze flow voortzetten. Het is overigens een misvatting dat wij begin het seizoen niet lekker draaiden. De winst wilde eenvoudig niet komen. We voetbalden echt al veel langer goed. Ja, Venlosche Boys mag geen problemen opleveren. Dat gaan we zat winnen, dat lijkt me logisch.”

[image=118240]

Tekst + foto's: Peter Kuijpers
Meer berichten