Expert sportsponsoring bij HC Uden

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Met een enthousiast nieuw bestuur aan het roer timmert HockeyClub Uden (HCU) op diverse niveaus hard aan de weg. Zowel op organisatorisch als op prestatief vlak. Een belangrijk instrument bij het realiseren van de ambitieuze doelstellingen is de medewerking van sponsoren.

[image=118195]

In dit proces zijn reeds enkele belangrijke stappen gezet middels het verlengen en het aangaan van nieuwe sponsorcontracten. Maandag 26 oktober kwamen de sponsoren van de HCU sponsorsociëteit bijeen in het clubhuis van de hockeyclub voor een geanimeerde informatie- en discussiebijeenkomst met als centrale vraag: ‘Hoe creëer je meerwaarde uit sportsponsoring?’ Speciale gast tijdens deze avond was niemand minder dan Nederlands meest bekende expert op het gebied van sportsponsoring: Frank van de Wall Bake. Onder andere bedenker van het Holland Heineken House, de KPN Eredivisie en de Amstelcup. Ook is Van de Wall Bake de verbindende schakel bij het tot stand komen van diverse grote sponsorcontracten voor bijvoorbeeld Feyenoord en Ajax.

Lees meer hierover op Kliksport.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Gerrit Overmans Bestuurlid Marketing & Communicatie (06 41480973) of Han Gootzen Vz Sponsorsocieteit (06 53208126).
Meer berichten