Groot taekwondotoernooi in Uden

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Chön-Ji-Kwan Martial Arts Centre houdt zaterdag 31 oktober een groot taekwondotoernooi in de Udense Sporthal de Stigt aan de Kapelstraat 100. Het belooft dit jaar wederom een groot evenement te worden.

[image=117836]

Dit hele spektakel staat onder auspiciën van de TBN Taekwondo Bond Nederland. Het toernooi is van 9.30 tot 18.00 uur en wordt officieel geopend door wethouder sportzaken M. Delhez en de Gen. secr. van de ETU G. Eissink. U bent van harte welkom om te zien hoe deze sporters hun uiterste best doen en strijden om een ereplaats. Maar liefst 60 aspiranten, 110 junioren en 130 senioren hebben zich aangemeld. Hieronder zitten ook diverse prominenten. Deze atleten zijn al meerdere keren nationaal kampioen en europees kampioen in hun categorie en melden dat het toernooi een goede voorbereiding is voor het komend Nationaal kampioenschap.
Het Chön-Ji-Kwan Uden Taekwondo Toernooi is een van de populairste en grootste taekwondotoernooien in Nederland en tevens een van de grotere sportevenementen in Uden. Het toernooi heeft hiermee een A-status gekregen. Meer dan 160 taekwondoverenigingen uit heel Nederland hebben inmiddels een uitnodiging gekregen. De inschrijvingslimiet is verhoogd tot 300 deelnemers! Het prijzenpakket vormt een extra stimulans voor de deelnemende taekwondoka’s. Maar liefst 55% van de deelnemers gaat met prachtige prijzen naar huis. Voor meer informatie: Frans van Boxtel, Hockeyweg 10 in Uden. Tel: 06-54381703, www.chon-ji-kwan.com.
Meer berichten