Zwemtrainer Wilbert Barten neemt afscheid

  •   keer gelezen   Sport
VEGHEL – Meer dan 35 jaar is hij al actief binnen zwemvereniging VZPC Nautilus: Wilbert Barten. Na al die jaren vindt de hoofdtrainer het tijd om een stapje terug te doen. Donderdag bedankten de leden en het bestuur Wilbert voor zijn jarenlange tomeloze inzet.

[image=115927]

De kinderen hadden voor Wilbert allemaal een tekening of foto gemaakt. Hij kreeg die, gebundeld in een bewaarboek, donderdag overhandigd.
Wilbert dacht aanvankelijk dat hij donderdag moest invallen voor een van de hoofdtrainers en was dus compleet verrast met het feit dat hij ineens zélf aan de training moest meedoen. Zelfs de nieuwe hoofdtrainers zaten in het complot… Wilbert ging op een mat door het zwembad met de allerkleinsten en daarna mocht hij zelf deelnemen aan de training.

[image=115926]

Hij doet dan wel een stap terug, maar is nog lang niet uit beeld bij Nautilus: Wilbert gaat zich nu namelijk richten op een taak buiten het zwembad, namenlijk: het opzetten van een Technische Commissie Zwemmen. Hij gaat zich bezighouden met het organiseren van wedstrijden en andere activiteiten die Nautilus organiseert. Dat schept ruimte voor de hoofdtrainers om zich op hun nieuwe functie te kunnen richten.

[image=115925]
Meer berichten