Tiende Hapek Open bij LTC Uden

  •   keer gelezen   Sport
UDEN | Tennisvereniging LTC Uden start op zaterdag 14 november weer het Hapen Open Wintertoernooi. Het Open Wintertoernooi wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd en de club verwacht evenals vorig jaar een groot aantal deelnemers uit de regio, maximaal 400 deelnemers.

[image=313589]

Naast de sportieve eer en de 'eeuwige roem' staat bij dit toernooi vooral de gezelligheid centraal. Gedurende negen dagen zullen de 400 deelnemers (25+) in de damesdubbel, de herendubbel en de gemengd dubbel gaan 'strijden' om de hoofdprijs in de diverse categorieën. De koppels worden ook dit jaar ingedeeld volgens hun actuele rating en niet zoals gebruikelijk volgens de rating op het tennispasje.
Het toernooi staat onder leiding van José Dufornee en Wim Wijdeven. De verschillende commissies binnen tennisvereniging LTC Uden zullen weer hun uiterste best doen om er voor te zorgen dat alles goed verloopt en dat de winterse sfeer en gezelligheid gewaarborgd is. Elke avond lekkere hapjes en op donderdag de traditionele winterbingo met bingomaster Ger Urbanski.
Als de weersomstandigheden meewerken worden er op zaterdag de kwartfinales gespeeld en op zondag vanaf 10.00 uur de halve finales in de verschillende onderdelen. De finales staan op zondagmiddag 22 november gepland. Voor de inwendige mens wordt gezorgd, want glühwein en erwtensoep mogen op zo'n toernooi natuurlijk niet ontbreken. Inschrijven via www.toernooi.nl is mogelijk tot begin november 2015.
Meer berichten