Geslaagd Europees seminar Han Mu Do

  •   keer gelezen   Sport
UDEN | "Cha Ryut Do-Ju-Nim Ke Kyung Ye." Hiermee begroeten de kersverse Black Belt Hanmudo beoefenaars de Koreaans grondlegger van het Han Mu Do, Dr He-Young Kimm, na het behalen van hun eerste Dan tijdens het jaarlijkse Europese seminar die werd gehouden op 10 en 11 oktober in Uden.

[image=315822]

Elke Dekkers, Jarno en Jordy Vermaat, Michielle Nederkoorn, Maurice Meijerink en Bart Slot zijn geslaagd voor hun volgende Dangraad binnen de afdeling Hanmudo. Bart Slot werd ook voorgedragen als een nieuwe instructeur en heeft zijn diploma met trots ontvangen. Zo mag Chief Master Frans van Boxtel trots zijn met het uitbreiden van zijn kader. Na een lange voorbereiding was het zover en mochten ze hun kunnen laten zien aan de grondlegger Dr. He-Young Kimm, negende dan Hanmudo. Na een tweedaagse seminar was het een eer om door Chief Master Frans van Boxtel, hun trainer, hun zwarte band om hun middel te knopen. Een mijlpaal voor Chon-Ji-Kwan Martial Arts Centre aan de Hockeyweg in Uden om zwarte banders erbij te hebben.
Deze zelfverdedigingsport mag zich verheugen in een toenemende wereldwijde belangstelling. In Europa is Nederland en met name Uden het centrum voor deze sport. Frans van Boxtel, zesde Dan en President van de Europese bond: “Toen ik in 1992 in contact kwam met deze sport was ik meteen verkocht, het is in mijn ogen de meeste complete Martial Art die er bestaat.”
Meer berichten