Zaterdag SkyLine sport op zaterdag
Zaterdag SkyLine sport op zaterdag

Gebroeders van Wanrooy gast bij SkyLine RTV

  •   keer gelezen   Sport


VEGHEL/UDEN – Ze zijn eigenlijk onafscheidelijk. Ze trainen echter beiden elders. De gebroeders Henry en Leon van Wanrooij bij respectievelijk koploper Handel en een elfde plek in de vierde klasse H. Zaterdag zijn ze een uur lang gast in het sportprogramma van SkyLine RTV.

Verder natuurlijk alle aandacht voor de mooie derby van zondag tussen UDI'19 en Blauw Geel'38. We spreken met betrokkenen en vanzelfsprekend de beide trainers, Bas Gösgens  van UDI'19 en Erwin van Breugel van Blauw Geel'38. Beiden komen vrijdagmorgen al in het ochtendprogramma tussen 07.00 en 09.00 uur uitgebreid aan het woord. In Boekel is er op Sportpark De Donk een echt topper gaande zondagmiddag als koploper Rhode daar op bezoek komt. We bellen hierover met trainer Theo van Lieshout trainer van Rhode en collega Ruud Vermeer die trainer is van Boekel Sport. Wellicht nog meer voetbal, maar ook aandacht voor de indoorsport uit onze regio.

SkyLine Sport op zaterdag  van 16.00 tot 18.00 uur

SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Meer berichten