Be Quick komt niet tot winst tegen Rosolo

Sport 193 keer gelezen

GEFFEN – Wat verrassend kwam Be Quick in het duel met Rosolo niet verder dan een gelijk spel. Maar liefst 38 rake schoten vielen er te bewonderen in De Geer in Geffen. Gelijk verdeeld onder de twee teams. Met de rust was er met 12-10 nog een kleine voorsprong. De eindscore was 19-19, dus voor ieder een puntje.

Rosolo maakte de laatste weken een goede indruk. Met winst op Altior en een puntje bij Swift uit Velden was thuisclub Be Quick gewaarschuwd. De betonnen defensie van Be Quick tegen de supersnelle aanval van de ploeg uit de Kempen. Na een 12-10 ruststand bleven de twee teams volkomen aan elkaar gewaagd. Na 14-15 en 16-18 kwam Be Quick terug naar een 19-18 voorsprong. Echter in de laatste minuut voorkwam Rosolo dat de verkeerde ploeg met de winst ging lopen en trok de zaken weer gelijk. Een rechtvaardige uitslag, daar was het een ieder over eens in Geffen. Volgende week volgt de return van deze wedstrijd.