De beide burgemeesters Henk Hellegers en Ina Adema als gast in de studio van SkyLine RTV (Foto: Peter Kuijpers)
De beide burgemeesters Henk Hellegers en Ina Adema als gast in de studio van SkyLine RTV (Foto: Peter Kuijpers)

SkyLine Sport over UDI'19 kampioensreünie

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL/UDEN – In de eerste uitzending van het nieuwe jaar gaat het over de komende kampioensreünie. In de studio Fons Boekelder en Jordy van Boxtel uit de organisatie van het treffen dat op 30 januari plaats gaat vinden.

De voetbalcompetitie ligt stil op dit moment. UDI'19 en Gemert verblijven momenteel in Portugal en Spanje. We gaan proberen contact te krijgen met spelers of trainers van de respectievelijke teams.  De zaalsporten gaan komend weekend weer van start. Korfrakkers deed dat al een week eerder. We hebben nog gesprekken liggen met Guus Bierings en dat gaat over wielrennen en met Hanneke Ketelaars die grote plannen heeft met Sportpark De Krekel. Alle reden om af te stemmen op uw regionale zender zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur.

SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Meer berichten