Sander Maas vanmiddag bij SkyLine (Foto: Peter Kuijpers)
Sander Maas vanmiddag bij SkyLine (Foto: Peter Kuijpers)

SkyLine Sport met Hanneke Ketelaars en Sander Maas

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL/UDEN – Twee bekende gasten in de studio van SkyLine. Vanmiddag in het eerst uur is voormalig Nederlands Kampioen Hanneke Ketelaars gast en later schuift hier 'De man in vorm' UDI'19 doelman Sander Maas nog bij. Fons Boekelder is goed ingevoerd in het Hoofdklassen voetbal en vanzelfsprekend kenner van UDI'19.

Volgende week barst het voetbal weer los met een volledig programma. Deze week zijn er wel veel indoorsporten waaronder Korfbal, Basketbal, handbal en Volleybal om er maar een paar te noemen. Nieuws en feitjes op de regionale zender. Peter van den Heuvel is de nieuwe trainer van RKVV Keldonk en legt dat vanmiddag uit in een eerder opgenomen gesprek. U hoeft daar niets van te missen mits u bent afgestemd. Twee uur lang sport en aanverwante zaken.

SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Meer berichten