Eline Kerkhof maakte weer speelminuten (Foto: Peter Kuijpers)
+audio

Korfakkers wint van Altior ondanks matige eerste helft, Be Quick wint in Heesch van Prinses Irene

Sport 70 keer gelezen

ERP – Het lijkt de ploeg van trainer Jacques Kop Jansen te achtervolgen. De eerste helft van een korfbalwedstrijd. Zoals in de dubbel tegen Swift bleek ook laagvlieger Altior het de Erpsen in de eerste helft danig lastig te kunnen maken. Uiteindelijk was er aan het einde weer winst: 16-10.

Na een 6-5 voorsprong  kwam thuisploeg Korfrakkers in de tweede helft op stoom. Uiteindelijk werd het een 16-10 score en bleven de punten in Erp. Korfrakkers leidt momenteel de dans om de bovenste plek met 5 punten voorsprong op de nummer twee Be Quick. Volgende week wacht de klassieker in Groesbeek tegen SPES. De Limburgers zijn bezig aan een late opmars die ontzag inboezemt. Het woord is aan de Erpsen volgende week in Sporthal Heuvelland in Groesbeek. Eline Kerkhof lijkt hersteld en maakte vandaag alweer haar minuten.

Gesprek met trainer Jack Kop Jansen van de Korfrakkers op SkyLine rtv in het programma -Wakker worden met SkyLine- op maandagmorgen

Beluister hier het fragment

Be Quick - Prinses Irene
Prinses Irene week wegens activiteiten in de eigen Sporthal noodgedwongen uit naar Sporthal  't Vijfeiken in Heesch. Voor Be Quick bijna een thuiswedstrijd. Be Quick had een stroeve start en keek met de rust tegen een 3-5 achterstand aan. Na rust kantelde de wedstrijd mede door een goed groepsgesprek. In korte tijd nivelleerde de Nulandsen en stoven voorbij Prinses Irene om uiteindelijk op 11-7 de twee punten binnen te halen. Volgende week de topper in De Geer om 14.45 tegen Swift uit Velden. Winst geeft bijna zeker deelname aan de kruisfinales in April.