De Keien Atletiek organiseert een crosscompetitie.
De Keien Atletiek organiseert een crosscompetitie.

Crosscompetitie door de Zeelandse heuvels

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Ook dit jaar organiseert de Udense vereniging De Keien Atletiek in de winter weer een crosscompetitie: vier boslopen in de natuurgebieden rondom de regio Uden. Zondag 31 januari staat de derde cross op het programma: de Heuvelrugcross aan de Bosweg in Zeeland (nabij de Pannenkoekenbakker). Iedereen is van harte welkom.

Voorafgaand aan de wedstrijd voor recreanten worden wedstrijden voor de jeugd in verschillende categorieën georganiseerd. Om 10.00 uur gaan de mini's en pupillen B en C meisjes en jongens van start. Zij lopen in totaal 1.080 meter. Tien minuten later, om 10.10 uur, is het de beurt aan de jongens en meisjes pupillen A. Zij leggen 1.500 meter af. Ook de junioren A tot en met D verschijnen aan de start. Zij leggen afstanden af variërend van 2.030 tot 6.750 meter.

De wedstrijd voor de recreanten gaat om 10.45 uur van start. Deelnemers hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.350 meter) met een maximum van 7 rondes (9.450 meter).

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk bij de tent nabij het parcours. De kosten voor recreanten, junioren A/B en senioren bedragen drie euro; overige deelnemers betalen 1,50 euro.
De Heuvelrugcross is de derde bosloop van de crosscompetitie. Op zondag 13 maart wordt de competitie afgesloten met een cross rondom stadion De Kuip van De Keien Atletiek aan de Sportlaan in Uden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.dekeienatletiek.nl.

Meer berichten