Uden Sportief in
Uden Sportief in

Tweede editie Uden Sportief in september

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | De tweede editie van Uden Sportief vindt dit jaar plaats op 3 en 4 september. De locatie is wederom het sportpark. Uden Sportief valt op dezelfde dag als de Udi '19 open dagen.

Net als bij de eerste nieuwe editie zullen er veel verschillende sporten te zien zijn, een health-street, marktkramen, informatie stands en de kinderen kunnen spelen in de speeltuin. Heerlijk genieten van een broodje gezond, vette hap, ijs, drinken en even bijkletsen met oude bekenden kan op het horecaplein.

Het grootste verschil ten opzicht van 2015 is dat niet het hele park word afgesloten. Er komt een tweede area bij voor de jongere jeugd, Er zal alleen entree worden gevraagd voor de twee muziekarea's. In verband met de veiligheid zal het park zoveel mogelijk autovrij worden gehouden. Er komt een snelheidslimiet van 5 kilometer per uur.

Entree
Naast de entree kaarten zullen er ook drank kaarten verkrijgbaar zijn. Kaarten gaan in de voorverkoop bij Rokado maar ook op de dagen zelf kunnen bezoekers aan de kassa een kaart kopen. Er zullen een beperkt aantal kaarten zijn. Kinderen tot en met 6 jaar hebben gratis toegang mits onder begeleiding van een ouder/voogd/18+.

Muziek
Er zullen twee muziek area's zijn. Het hoofdpodium zal op zaterdag gevuld worden met een aantal bekende artiesten en lokale bekenden. Op zondag krijgt het een Hollands tintje, gezellig dus. In de Jeugd Area zal er op beide dagen een DJ Contest worden gehouden voor de lokale talenten. Ook zullen er bekende Top dj's optreden. Nieuw talent uit Uden krijgt een kans om ontdekt te worden door festival-land, hiervoor zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar. De area zal gevuld worden met trance, house en dance muziek.

Sponsoring
Om dit alles te kunnen bekostigen zullen er bedrijven gevraagd worden om het evenement te sponsoren, ook daar is het een en ander in de sponsorpakketten veranderd. Er zijn naast de sponsorpakketten de club van 100, donateurskaarten genaamd. Ook is er een pakket die sponsoren zelf kunnen samenstellen. Voor meer informatie neem contact op met de organisatie via info@4-udensportief.nl.


Meer berichten