Sport op zaterdag met veel voetbal (Foto: Peter Kuijpers)
Sport op zaterdag met veel voetbal (Foto: Peter Kuijpers)

Radioprogramma Sport op zaterdag richt zich op de competitie

  •   keer gelezen   Sport

UDEN/VEGHEL – De competitie gaat weer van start. Geen gasten vandaag in de SkyLine studio, maar wel veel actualiteit. Veel aandacht voor de wedstrijd Blauw Geel'38 – Gemert. Vanavond om 19.00 uur wordt er afgetrapt op het Prins Willem Alexander sportpark.

UDI'19 reist morgen af naar het verre Halsteren. Thuis werd het kleine zege, maar wel verdiend vindt trainer Bas Gösgens  van de tricolores. Met trainer Erwin van Breugel blikken we vooruit naar het duel in Veghel. FC Uden wil een goede start maken. Zondag worden de veters gestrikt op Sportpark De Neul in Sint Oedenrode waar koploper Rhode de tegenstander is. Tussen 16.00- en 18.00 uur zitten Hans Smits (hij is weer terug) en Peter Kuijpers er weer klaar voor. Willy Rooyakkers geeft zijn visie op het komende voetbalweekend. Bert Ruijsch, trainer van Gemert, mag natuurlijk niet ontbreken en met hem wordt geprobeerd te bellen vroeg in de uitzending.

SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Meer berichten