Jacques Kop Jansen legt het uit (Foto: Peter Kuijpers)
Jacques Kop Jansen legt het uit (Foto: Peter Kuijpers)

Korfrakkers en Be Quick liggen op koers

  •   keer gelezen   Sport

Korfrakkers speelde vanmiddag de klassieker uit bij SPES. Omdat Milsbeek geen sporthal rijk is ligt het zaal domein van SPES in Sporthal Heuvelland in Groesbeek. Daar zagen de teams elkaar vanmiddag.

SPES heeft de punten nog bikkelhard nodig. Vanmiddag ging dat niet lekker. De ruststand in Groesbeek was al 3-8 in Erps voordeel. Na rust werd er vooral gescoord met schoten van afstand. Uiteindelijk deden de Erpsen dat beter en met een 12-16 eindscore . Monique van de Ven en Marlou Hulsen waren het meest productief met respectievelijk zes en vier goals.

Be Quick ontving in Sporthal De Geer in Geffen het Veldense Swift. Een ploeg die ook nog volop in de race is voor de nacompetitie. De doelpunten vielen om en om, maar met de rust leidde Be Quick met het minieme verschil van 8-7. Na rust bleef het verschil amper merkbaar. Na  11 -11 was het toch Be Quick dat met 18-17 won. De Nulandsen blijven nu tweede en houden SPES op vier punten afstand. Yvonne Ruijs werd met vijf treffers het meest productief voor Be Quick.

Meer berichten