Skunk kan ook nog verliezen

  •   keer gelezen   Sport

BERLICUM - Volleybalclub Skunk verloor het topduel tegen Hands-up met 3-1. In Berlicum bleek de veerkracht van de grootste concurrent van de Veghelaren een groot wapen.Skunk was niet bij de les moest de winst aan Hands-up laten. Setstanden: 25-22, 22-25, 25-18, 25-16?

Concurrent Hands-up beschikt over een ruime selectie met spelers met veel power. Een goed blok was nodig om dit aanvalsgeweld te kunnen keren. Set één begon bij Skunk met veel aanvalsfouten. Pass, blok en service waren deze set nog prima, alleen kon Skunk het niet afmaken. Veel onnodige fouten zorgden voor een gemakkelijke overwinning voor Hands-up. Set twee begon opnieuw slecht, waar eerst vooral de aanval stokte, ging het nu met alles slecht. Hands-up verslapte wat en Skunk kon wonderbaarlijk nog langszij komen en de set op pure vechtlust zelfs binnenhalen.

In de volgende set wist Skunk dit echter niet vast te houden. Opnieuw een hoge foutenlast zorgde ervoor dan Hands-up niet eens het beste spel hoefde laten zien. In set vier werd met een aantal wissels geprobeerd het wedstrijdbeeld te kantelen. Ook deze set was Skunk echter weer te zwak.Ondanks het verlies blijft Skunk bovenaan staan. Komende week wacht opnieuw een belangrijke wedstrijd tegen de huidige nummer drie Stravoc. De wedstrijd begint om 17.00uur in sporthal de Bunders in Veghel.(Foto's Theo de Vrede)

Meer berichten