Tycho en Manou Meulebeek gaan naar het EK Synchroon Bommetje.
Tycho en Manou Meulebeek gaan naar het EK Synchroon Bommetje.

Udense Tycho en Manou gaan naar Senet Diving Cup

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Met een knipoog naar de Olympische Spelen in Rio wordt op donderdag 4 februari het Albert Heijn Scholen Event met het EK Synchroon Bommetje gehouden.

De kinderen kunnen kennismaken met de sport schoonspringen in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. Van 4 tot en met 7 februari zal daar de Senet Diving Cup plaatsvinden, het grootste internationale schoonspringtoernooi van Europa.

De Udense schoonspringers Tycho en Manou Meulebeek zullen deelnemen aan dit toernooi en de school van Manou Meulebeek (Basisschool 't Mulderke) zal het Scholen Event komen bezoeken om hun leerling aan te moedigen.
Voor Tycho Meulebeek (13 jaar) heeft deelname aan dit evenement een speciale betekenis, hij kan een eerste poging gaan doen om zich te kwalificeren voor het Nationale Jeugdteam in de B-categorie.Voor Manou Meulebeek (10 jaar) is het haar eerste deelname aan dit grootste Internationale schoonspringtoernooi. Zij springt vanwege het ontbreken van haar leeftijdscategorie in dit toernooi mee in de hogere leeftijdscategorie C.
Op donderdagochtend zullen leerlingen uit de klas van Manou haar komen aanmoedigen. Alle aanwezige klassen komen in carnavaleske sferen. Ook andere klassen uit Uden zijn welkom om dit evenement te komen bezoeken. Sponsor Albert Heijn verzorgt voor alle aanwezige klassen gratis een gezonde lunch.
Maximaal 25 klassen kunnen het evenement bezoeken op donderdag 4 februari. Aanmelden is nog mogelijk tot en met vrijdag 29 januari via de website www.senetdivingcup.nl/nl/scholen-bezoek.

Meer berichten