Jeffrey Vendrig zaterdag bij SkyLine Sport (Foto: Peter Kuijpers)
Jeffrey Vendrig zaterdag bij SkyLine Sport (Foto: Peter Kuijpers)

Sport op zaterdag met Jeffrey Vendrig

  •   keer gelezen   Sport

UDEN/VEGHEL – Jeffrey Vendrig is keeper van het eerste team van Blauw Geel'38 uit Veghel. Hans Smits spreekt met hem in het eerste uur van de SkyLine Sportuitzending. Verder veel aandacht aan het komende laatste weekend voetbal voor het carnaval losbarst.

Blauw Geel'38 gaat uit naar DOSKO. Na de winst op Gemert smaakt dat wellicht naar meer. Erwin van Breugel, trainer van de Veghelaren, vindt dat ook. UDI'19 was vorige week afgelast. Zondag komt Groene Ster naar Parkzicht. De Udenaren zijn dik favoriet. Hierover een gesprek met betrokkenen. Volkel wil herstellen van het debacle bij Margriet afgelopen zondag. En Heeswijk krijgt competitie tweede Volharding op bezoek. Een uniek gelegenheid voor Heeswijk trainer Marc van de Ven om toe te slaan.

SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Meer berichten