Stem op favoriete sporters uit Uden

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | De stembussen van het Sportgala Uden zijn geopend en er kan dus gestemd worden op de genomineerden in de categorie Sportman, Sportvrouw en Sportploeg uit Uden van 2015.

Het publiek kan stemmen via de Facebookpagina van het Sportgala Uden. Dit kan door middel van het geven van een like aan de foto van de genomineerde. op 3 februari om 12.00 uur sluit de stemming. Degene met de meeste stemmen ontvangt zes punten, de nummer twee krijgt vier punten en de nummer drie krijgt drie punten. Daarna wordt er ook door een vakjury gestemd en worden de punten bij elkaar opgeteld. Uiteindelijk komt er een eerste, tweede en derde plaats in elke categorie.

In de categorie Sportman zijn speerwerper Eugene Lommen, schoonspringer Tycho Meulenbeek en de judoka Ruben Klomp genomineerd. In de categorie Sportvrouw zijn kartster Michelle Cieplik, beachvolleybalster Nila van den Heuvel en hockeyster Maartje Krekelaar genomineerd. In de categorie Sportploeg gaan Dance Action en team NL UDI'19/Beter Bed - G-voetbal de strijd met elkaar aan.

Meer berichten