Gasten in de SkyLine studio (Foto Peter Kuijpers)
Gasten in de SkyLine studio (Foto Peter Kuijpers)

Sport op zaterdag met UDI'19 youngsters

  •   keer gelezen   Sport

UDEN/VEGHEL  -  De jeugd neemt bezit van de studio. In het SkyLine sportprogramma op zaterdag zijn drie jonge UDI'19-spelers gast. Knud van den Heuvel en Frank Wijdeven komen zeker. Paul van de Vlist had griep en Robin Walk  zouden ook proberen aanwezig te zijn. Leuk om in het eerste uur eens van gedachten te wisselen met hun ervaringen in de UDI'19 selectie.

Verder natuurlijk gesprekken met de trainers Bas Gösgens en Erwin van Breugel van respectievelijk UDI'19 Beter Bed en Blauw Geel'38/Jumbo. Korfrakkers starten komende zondag  met de Play-offs. Inzet is een plek in de finale op zaterdag 19 maart. Een interview op band ligt klaar met de diva van het vrouwenkorfbal Monique van de Ven. FC Uden speelt zondag uit naar Nooit Gedacht en kan zich eigenlijk geen nederlaag meer veroorloven. Volkel heeft de topper naar Nulandia een wedstrijd die op het mooie kunstgras van Nulandia altijd doorgaat. Nog veel meer sport waar u mits afgestemd tussen 16.00- en 18.00 uur niets van hoeft te missen.

SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Meer berichten