Sam Wassenberg is weer fit en wil scoren (Foto: Peter Kuijpers)
Sam Wassenberg is weer fit en wil scoren (Foto: Peter Kuijpers)

Sport op zaterdag met de focus op Gemert – UDI'19/Beter Bed

  •   keer gelezen   Sport

UDEN/VEGHEL – Geen topper, daar zou je het treffen tussen Gemert en UDI'19 in een veel te zware lijst zetten. Een prikkelend affiche met belangen voor beide partijen waar die van Gemert het grootst zijn. Veel aandacht met betrokkenen in de voorafgaande uren aan deze heerlijke klassieker.

Er zijn gesprekken met Bas Gösgens trainer van UDI'19 en aanvaller Sam Wassenberg. Laatste legt uit waarom hij minder doelpunten achter zijn naam heeft staan dat andere jaren. Bert Ruijsch, trainer van Gemert, die mag proberen zijn team terug te brengen naar het linkerrijtje. Hoe belangrijk is winst vanavond voor de trainer uit Zaltbommel en niet op de laatste plaats voor zijn team zelf.

Blauw Geel'38 speelt zondag thuis tegen runner-up Halsteren. De ploeg versterkte zich behoorlijk in de winterstop en is zondag de tegenstander van de Veghelaren op het eigen Prins Willem Alexander Sportpark. Trainer Erwin van Breugel legt het allemaal uit een zes minuten durend gesprek. Korfakkers speelt zondag  thuis tegen DDW. Bij winst zijn Erpsen geplaatst voor de finale komende zaterdag in Eindhoven. Dainne Oppers is voorzitter en met haar gaan we bellen. Verder speelt FC Uden thuis tegen Nulandia. Johan van Osch, trainer van de Udenaren vindt dat de focus niet meer op het kampioenschap moet liggen. Dat gaan we hem zelf vragen tussen 16.00- en 18.00 uur. Mooie wedstrijden in de lagere klassen van het amateurvoetbal liggen voor ons die zeker de aandacht verdienen en ook krijgen in het bekende SkyLine sportprogramma op zaterdagmiddag.


SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Meer berichten