Detac.
Detac.

Feestelijke seizoensafsluiting voor volleybalvereniging Detac

  •   keer gelezen   Sport

ZEELAND | Volleybalvereniging Detac heeft zaterdag 11 juni het seizoen afgesloten bij de Heische Tip in Zeeland. Dit jaar was de afsluiting extra feestelijk, omdat ze een doorstart hebben gemaakt met nieuwe sponsoren, er nieuwe tenues aangeschaft zijn en de club 45 jaar bestaat.

Van 14.30 uur tot 17.00 uur werden er verschillende volleybalwedstrijden gespeeld bij het 'Ouder-Kind toernooi' en het 'Husseltoernooi'. Hieraan konden alle leden van Detac deelnemen. Tussen de wedstrijden door kreeg iedereen een kleine versnapering, gesponsord door de Jumbo Zeeland. Na deze sportieve middag kon iedereen genieten van een frietje met een snack en een gratis ijsje, gesponsord door de Heische Tip.

Om 18.00 uur vond het officiële moment plaats. Hierin werden de kampioenen van seizoen 2015-2016 gehuldigd en alle resultaten van de teams werden gepresenteerd. Vervolgens werden alle sponsoren van V.V. Detac bedankt. Tot slot werd het officiële moment afgesloten door een modeshow van de prachtige nieuwe tenues en hoodies.

Na het officiële moment was het tijd voor een loterij met verschillende prijzen, o.a. gesponsord door kledingwinkel Toff, DA drogist, groenwinkel Van de Burgt en Hof van Zélland. De hele dag werd de muziek verzorgd door DJ Wilfred. Ook hebben we gratis gebruik kunnen maken van de materialen van SJB.

Om 20.00 uur startte de feestavond in de Bistrozaal van de Heische Tip. Hier werd flink gefeest en om 01.00uur liep de feestelijke seizoensafsluiting ten einde.

Meer berichten