Mini's Saturnus/HC sluiten seizoen af

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | De mini's van Saturnus Hendriks Coppelmans hebben zaterdag succesvol het seizoen afgesloten met diploma volleybal. Meer dan 50 mini's lieten zien was zij het afgelopen jaar hebben geleerd en het was dan ook niet verrassend dat zij allemaal geslaagd zijn en naar huis gingen met een prachtig volleybaldiploma.

Na afloop kregen alle mini's nog een heerlijk broodje knakworst en ranja en voor de ouders was er iets te drinken. Dit allemaal dank zij de Club van 100, een club mensen die jaarlijks een bijdrage leveren aan Saturnus/HC waardoor de vereniging voor de jeugd extra activiteiten kan organiseren.

Volgende weekend gaan de mini's nog op mini-kamp in Uden. In een expeditie Robinson-achtige omgeving beleven zij dan met elkaar allerlei leuke en spannende avonturen. Daarna is het seizoen daadwerkelijk afgelopen en gaat de vakantie beginnen. Vanaf begin september start dan weer het nieuwe seizoen waarbij iedereen van harte uitgenodigd is om eens een keer een kijkje te komen nemen op zaterdagochtend in MuzeRijk.


Meer berichten