Honkbalclub Uden Red Sox heeft plek voor nieuwe leden

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Waar de meeste sporten nu stilliggen zijn de honkballers van de Uden Red Sox nog volop aan het trainen en wedstrijden aan het spelen. Zij zitten midden in hun competitie die loopt van april t/m september. Maar ook daarna zitten zij niet stil. Vanaf oktober wordt er in de zaal getraind. Dus honkbal biedt het hele jaar lang sportplezier!

De velden van honk- en softbalclub Uden Red Sox liggen aan de Aalstweg, naast de molen van Jetten. Deze gezellige club met een ons kent ons mentaliteit, heeft er ook de knusse kantine. Alle teams draaien goed mee in de competitie. De senioren strijden om de eerste plek en maken grote kans op het kampioenschap. De aspiranten zijn in mei periodekampioen geworden en spelen nu hoger, in de tweede klasse. De pupillen staan op de eerste plaats en hopen in juli kampioen te worden, zodat ook zij na de zomer een klasse hoger kunnen gaan spelen. Beeballers spelen nu nog geen competitie, maar hebben gezellige speelse trainingen, waarbij ze natuurlijk ook zelf wedstrijdjes spelen.

Kun jij sprinten, hard slaan, gericht gooien, goed vangen en ben je gehaaid en tactisch? Of wil je dat leren? Kom dan de sfeer proeven tijdens onze wedstrijden en mee doen bij onze trainingen. Honkbal is een individuele teamsport met duidelijke structuren, een mooie mix tussen solo-acties en teamsamenwerking. Dat maakt honkbal geschikt voor iedereen, ook voor kinderen en volwassenen, die wat meer moeite hebben om in een elftal samen te spelen. Jongens en meisjes spelen in 1 team geeft een gezellige sfeer, waarbij de meiden niet onderdoen voor de mannen.

Gratis trainingen
Ligt jouw sport ook stil en wil je wel sportief bezig zijn? Of heb je gewoon zin om deze sport een keer te proberen zonder dat je meteen lid hoeft te worden? Trek sportieve kleding aan en kom dan gratis meetrainen met een van onze teams. Handschoen, knuppel, helm etc zijn te leen bij de trainer.

Trainingen 
De Beeballers van 6 tot 9 jaar, trainen op dinsdag van 17.30 tot 18.30 uur.

De Pupillen van 9 tot 12 jaar, trainen op dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur.

De Aspiranten van 12 tot 16 trainen op dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur.

De Senioren trainen op woensdag van 19.00 tot 21.00 uur.

De Recreanten softbal trainen op maandag van 19.00 tot 21.00 uur.

Meer berichten