De Ton van Lanen Trofee is op 6 augustus in De Smelen in Odiliapeel.
De Ton van Lanen Trofee is op 6 augustus in De Smelen in Odiliapeel.

'UDI'19 en VV Gemert' trappen voetbalseizoen af in Odiliapeel

  •   keer gelezen   Sport

ODILIAPEEL | Het nieuwe voetbalseizoen gaat zaterdag 6 augustus van start met de strijd om de Ton van Lanen Trofee. UDI'19 en VV Gemert gaan de strijd met elkaar aan in sportpark De Smelen, Oudedijk 30a in Odiliapeel.

Voorafgaand aan deze wedstrijd tussen de beide eerste elftallen, vindt een andere, leuke en belangrijke wedstrijd plaats; die tussen de G-teams van UDI'19 Beter Bed en VV Gemert.

Ook zij gaan strijden om een heuse Ton van Lanen Trofee; nieuw in het leven geroepen door RKSV Odiliapeel Braks Groep. Deze wedstrijd begint om 15.30 uur op Sportpark De Smelen.

Aanvulling
Voorzitter Patrick van Thiel van de PR-commissie vertelt: "deze extra trofee is uniek in de regio en een welkome aanvulling op de reeds ruim veertig jaar bestaande Ton van Lanen trofee."

Sociale gezicht
Ook voor RKSV Odiliapeel als vereniging is de extra wedstrijd van toegevoegde waarde. Van Thiel zegt: "Onze voetbalvereniging wil graag haar sociale gezicht tonen waar we trots op zijn en bovendien kan iedereen met eigen ogen aanschouwen hoe toegankelijk we zijn, zowel letterlijk als figuurlijk."

Start voetbalseizoen
De Ton van Lanen Trofee is een mooie gelegenheid om alvast weer in de stemming te komen voor het nieuwe, aankomende voetbalseizoen.

Bezoekers zijn uiteraard van harte welkom om een kijkje te komen nemen naar de wedstrijden.

Meer berichten