De Waarheid" door Luc Nilis op zaterdag 3 september bij UDI'19

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | De icoon van PSV - Luc Nilis - komt op zaterdag 3 september om 20.00 uur naar UDI'19 om samen met de manager perszaken van PSV, Thijs Slegers, zijn boek "De Waarheid" toe te lichten. Deze voetbalshow is door UDI'19 in samenwerking met Boekhandel Bert v.d. Heijden georganiseerd. De show vindt plaats op zaterdag 3 september  van 20.00 uur tot 21.00 uur en de keiharde waarheid over het turbulente leven van Luc Nilis zal dan door de hoofdrolspeler zelf worden toegelicht. Ook zal er uniek beeldmateriaal van Luc Nilis op groot scherm worden vertoond. En er is gelegenheid tot vragen.

Luc Nilis was van 1994 tot 2000  actief voor PSV en werd meerdere malen topscoorder. Zijn bijnaam Lucky Luke, vanwege zijn sublieme schot, is nog steeds bekend. Luc was en is immens populair bij PSV. Nu nog steeds wordt Luc Nilis in een speciaal fan-lied toegezongen door de PSV supporters. Na zijn actieve carrière  kende Luc's leven een gitzwart gat met gokschulden, maar inmiddels heeft hij dat achter zich gelaten en is nu spitsentrainer bij PSV. In deze show schuwt Luc de waarheid niet. Openhartig zal hij zijn ervaringen met bv Ruud van Nistelrode en Aad de Mos delen, maar ook de mindere ervaringen met bv Eric Gerets. Ook over zijn huidige voetbalbaan komen we de 'ins en outs' te weten. Kortom een voetbalshow die je niet mag missen. Een icoon die zijn gelijke niet kent en nog steeds in het middelpunt staat van de voetbaltop als spitsentrainer bij PSV. Ook is er de mogelijkheid voor de liefhebber om een boek door Luc Nilis himself te voorzien van een handtekening.

 De kantine van UDI'19 is de gehele dag open op zaterdag 3 september ivm de Open dag. De show van Luc Nilis samen met Thijs Slegers begint om 20.00 uur en is toegankelijk voor iedereen en de toegang is gratis. Pak je fiets en kom op tijd voor deze nu al historische voetbalavond.      

Meer berichten