UDI'19 opent dit weekend het voetbalseizoen met open dagen

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | UDI'19 maakt zich na een heerlijke zomervakantie op voor het nieuwe voetbalseizoen. Dat doet de Udense club met de UDI'19 open dagen op zaterdag 3 en zondag 4 september.

Voor het vaandelteam is het seizoen al begonnen

Deze dagen staan bol van allerlei activiteiten op het gebied van sport, ontspanning en muziek om zo het begin van het nieuwe seizoen te vieren. Bezoekers zijn van harte welkom om overdag een kijkje te nemen bij de voetbalclub UDI'19/Beter Bed.

De open dagen worden zaterdag om 11.00 uur afgetrapt met een speciale opening met de start van het Clean en Green project. Uiteraard staat deze dag voetbal centraal. Op diverse velden wordt er gevoetbald en de veteranen vieren hun tienjarig jubileum met een toernooi.

Ook spelen de meiden MO 19 (meiden onder 19) van UDI een oefenwedstrijd tegen de meiden van MO 17 van UDI. Dan wordt ook de nieuwe sponsor bekendgemaakt rond 14.00 uur.

Luc Nilis
Om 17.00 uur start het avondprogramma. De DOB Band uit Uden zal een optreden verzorgen. Daarna is er van 20.00 tot 21.00 uur een voetbalshow met niemand minder dan PSV-persvoorlichter Thijs Slegers en oud-PSV'er Luc Nilis.

Tot slot zal dj Imex vanaf 21.00 uur achter de draaitafel staan om zo te zorgen voor een feestelijke afsluiting van de dag.

Meer berichten