Foto:

Werkzaamheden voor veiligere Kornetstraat en Land van Ravensteinstraat

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer

UDEN | Van 25 januari tot medio augustus worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Kortnetstraat en de Land van Ravensteinstraat, vanaf het Muziekplein tot aan de rotonde met de Leeuweriksweg. Gemeente Uden wil de Land van Ravensteinstraat en de Kornetstraat veiliger inrichten voor de weggebruikers door de aanleg van een vrij liggend fietspad.

Met de herinrichting wordt een prettigere en veiligere omgeving voor de buurtbewoners en ondernemers gerealiseerd en wordt de doorstroming verbeterd. De reconstructie biedt daarnaast de mogelijkheid om een hemelwateriool aan te leggen zodat regenwater gescheiden van het vuilwater kan worden afgevoerd.

Bereikbaarheid
Gedurende de werkzaamheden blijft de Land van Ravensteinstraat open voor gemotoriseerd verkeer in noordelijke richting (centrum uit). Het verkeer in zuidelijke richting (centrum in) wordt omgeleid. Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Surf dan naar werkinuitvoering.vangelder.com. Je krijgt de mogelijkheid om de ‘Werk in Uitvoering App’ te downloaden/installeren. Middels gps wordt het dichtbij zijnde project weer gegeven. Je kunt het project ‘Land van Ravensteinstraat‘ als favoriet selecteren met het sterretje rechts in de bovenhoek op je scherm. In deze app omgeving vind je bijvoorbeeld de planning, de fasering, bereikbaarheid, foto’s en voortgang. De app wordt wekelijks geüpdatet. Voor vragen kun je terecht bij de omgevingsmanager van het project Gert-Jan Roth via groth@vangelder.com.

Meer berichten