Start aanleg tijdelijke verkeerslichten

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer
ODILIAPEEL - De provincie Noord-Brabant start maandag 20 juli met de aanleg van tijdelijke verkeerslichten op de kruising Nieuwe Dijk – Oudedijk op de N264 in Odiliapeel. De verkeerslichten zijn naar verwachting op 29 juli gereed voor gebruik. De verkeerslichten zorgen tijdelijk voor een verbetering van de veiligheid op de kruising tot er een rotonde op deze kruising wordt aangelegd.

[image=312658]

De verkeerslichten zorgen de komende twee jaar voor een veiligere kruising en maken het eenvoudiger voor verkeer vanuit Odiliapeel om de N264 op te rijden. In de tussentijd gaat de provincie Noord-Brabant verder met de voorbereiding van de aanleg van een rotonde op deze kruising. Voor de bouw van de rotonde is een bestemmingsplanprocedure nodig en de voorbereiding voor het opstellen van dit bestemmingsplan wordt na de zomer opgestart. Naar verwachting start de aanleg van de rotonde medio 2017.

Overlast voor het verkeer
Het verkeer ondervindt in beperkte mate overlast van de werkzaamheden voor de plaatsing van de verkeerslichten. Het kan voorkomen dat automobilisten en fietsers soms een paar minuten moeten wachten. De aannemer die het werk uitvoert, zet hiervoor verkeersregelaars in. Er gelden geen omleidingsroutes.
Meer berichten