Fietsenkijk- en verkoopdag

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer
UDEN - Op de gemeentewerf aan de Hockeyweg (ingang Boekelsedijk) vindt zaterdag 15 juni weer een fietsenkijk- en verkoopdag plaats. Er zijn ongeveer 24 fietsen te koop.

[image=247682]

Van 10.00 tot 11.00 uurkunnen kijkers een bod uitbrengen op gevonden fietsen, waarvan de wettelijke bewaartermijn van 3 maanden verstreken is.Ter plaatse wordt bekend gemaakt wie de hoogste bieder is. Kopers moeten het aankoopbedrag direct contant betalen. Er is geen pinapparaat aanwezig. Uiteraard mag u ook op meerdere fietsen een bod doen. U bent dan wel verplicht die fietsen te kopen waarvoor u het hoogste bod heeft gedaan.

Verloren fietsen
Gevonden fietsen waarvan de wettelijke bewaartermijn nog niet verstreken is, kunnen alleen tijdens deze dag bekeken worden. De fietsen staan in een afgesloten ruimte, die alleen toegankelijk is op vertoon van een origineel proces-verbaal. Personen die een fiets kwijt zijn of tussentijds bericht hebben gehad dat hun fiets weer terecht is, kunnen deze alléén op de fietsenkijk- en verkoopdag komen bekijken en/of ophalen. Eigenaren die hier hun verloren fiets terugvinden, dienen het origineel proces-verbaal van de politie in te leveren.

Meer berichten