Opstoppingen op weg naar Medipark

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer
UDEN - In het Bevrijdingspark is op weg naar het Medipark een verkeersknelpunt ontstaan. Als iemand de Hyacinthstraat vanaf de Violierstraat op wil rijden en er staat een auto die juist het omgekeerde wil, is er een probleem, want er kunnen geen twee auto's langs elkaar rijden.

[image=163290]

Er liggen betonblokken om te verhinderen dat mensen door het gras of plantsoen rijden dus dat biedt geen soelaas. Volgens een buurtbewoner staan door deze situatie regelmatig meerdere auto's een tijdje vast. Degene die vanuit de Hyacinthstraat de Violierstraat op wil rijden, kan soms voorrang moeten verlenen aan iemand die de Hyacinthstraat op wil rijden, maar daar is geen plek voor. Het gevolg is dus een opstopping. Ook aan de kant van het Medipark is de doorgang erg smal en ook daar hebben auto's soms problemen om elkaar te kunnen passeren, zo constateerde Kliknieuws ter plekke.

[image=163288]

Antwoord gemeente
“Het probleem is ook door de gemeente geconstateerd”, vertelt Auke Prinsen van de gemeente Uden. “De problematiek wordt op dit moment bekeken door onze verkeerskundigen. Wij verwachten spoedig een oplossing te hebben voor het ontstane knelpunt.”

[image=163289]
Meer berichten