Logo kliknieuws.nl/uden

Copa del Agatha houdt Voetbalquiz Land van Cuijk

  •   keer gelezen   Verkiezingen

SINT AGATHA | De Copa del Agatha houdt op zaterdag 4 en zondag 5 augustus alweer de tiende editie van het internationale U19-toernooi in Sint Agatha. In het kader van dit jubileum vindt op vrijdagavond 6 april de Voetbalquiz Land van Cuijk plaats. De hoofdprijs is 250 euro, beschikbaar gesteld door nieuwsblad De Maas Driehoek (Kliksport).

Deelnemers worden tijdens deze voetbalquiz geconfronteerd met een honderdtal open en meerkeuze vragen over het regionale, internationale en Nederlandse voetbal. Ook is er een algemene ronde. "Er zijn in totaal vier categorieën, maar die zijn weer onderverdeeld in tien subcategorieën", legt Arjen Wolfraad namens de organisatie uit. "Mensen worden bevraagd over het Nederlands Elftal en Ajax, maar er zijn ook vragen over SIOL en VCA."

Inschrijven
De Voetbalquiz Land van Cuijk vindt plaats op vrijdagavond 6 april om 20.00 uur in Sint Agatha. De inschrijving is geopend. De kosten bedragen 10 euro en elke deelnemer ontvangt een exemplaar van het voetbaltijdschrift 'Staantribune'. De hoofdprijs is 250 euro plus een beker, boek en vrijkaarten voor de Copa del Agatha 2018. Deelname aan deze voetbalquiz kan individueel, maar ook in teams (van maximaal vier personen). Meer informatie en aanmelding via www.copadelagatha.nl

Meer berichten