V.l.n.r: Jeanny Rutten, Wen Spelbrink, Erik de Jong, Theo van den Boogaart, Berry Dufornee, Harry de Wind
V.l.n.r: Jeanny Rutten, Wen Spelbrink, Erik de Jong, Theo van den Boogaart, Berry Dufornee, Harry de Wind

Verkiezingsdebat over 'Een socialer Uden'

  •   keer gelezen   Verkiezingen

UDEN | In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen worden in de gemeente Uden diverse debatten georganiseerd waarin de woordvoerders van de politieke partijen aan de tand zullen worden gevoerd over hun plannen op diverse terreinen in Uden. Ook op 14 maart vindt er een debat plaats, die gaat over de vraag wat politieke partijen voor plannen hebben om Uden socialer te maken.

Organisatoren van dit debat zijn de vier burger-adviesraden van de gemeenteraad en B&W: Drempels Weg Uden, Lokale Seniorenverenigingen-Uden, Stichting Platform Minima Uden en de Wmo-Raad Uden, samen met Lokaal FNV De Meijerij. De politieke partijen zullen stellingen voorgelegd krijgen op drie gebieden: werk en inkomen, zorg en welzijn en jeugdproblematiek. Zij zullen hierover met elkaar in debat gaan, maar ook het publiek zal ruim de kans krijgen vragen te stellen. Het debat vindt plaats onder begeleiding van een ervaren discussieleider.

Informatie
De zaal in Eigen Herd, Rooijsestraat 32 in Uden is open vanaf 19.00 uur en het debat zal aanvangen om 19.30 uur. Iedereen is welkom om dit debat bij te wonen, vooraf aanmelden is niet nodig. Parkeren kan het beste op de parkeerplaats bij de Lidl.

Meer berichten