Van der Kreeke maakte de beslissende 3-1
Van der Kreeke maakte de beslissende 3-1

Zwaar gehavend UDI'19 verliest belangrijk duel bij Halsteren: 3-1

  •   keer gelezen   Voetbal

HALSTEREN| UDI'19 kreeg deze week weer ineens te maken met een rits aan afhakende spelers. Hierdoor moest met een noodelftal naar Halsteren worden afgereisd. Lange tijd hadden de gasten uitzicht op een punt maar uiteindelijk werd een kopbal van Thomas van der Spek, vlak voor tijd, de Udenaren fataal. In de slotseconde werd het ook nog 3-1.

Ondanks de vele mutaties bleef UDI'19 bij de nummer twee van de ranglijst vrij makkelijk overeind. Wel moest men toestaan dat er een strafschop kwam maar het was Koen van Boxtel die goed redde. Vlak voor rust dan echter toch de 1-0. Abdoe Abdenbi stiftte goed binnen. Na de pauze kreeg UDI echter aardige kansen, men zat best goed in de wedstrijd.  Roald van Hout en Sidney Gakpo waren dichtbij een goal. Nadat er hands werd gemaakt kregen de bezoekers een penalty. Rinke Pennings stapte naar voren en klaarde het klusje: 1-1. In het vervolg hadden de bezoekers via Van Hout best nog wel aanspraak op de volle winst maar uiteindelijk was het Van der Spek die een lichtvaardig weggegeven corner vlak voor tijd steenhard binnen kopte: 2-1. Daarna maakte Sam van der Kreeke ook nog de 3-1.

UDI'19| Van Boxtel, Koca, Pennings, Van der Linden, Kerkhof, Wolf, Hofmeijer (75. Wijdeven),L. van Geelkerken, Van den Heuvel (60. Meulink), Van Hout, Gakpo

Meer berichten