JVC Cuijk leed in Utrecht een kleine nederlaag tegen Hercules. (archieffoto: Gerno de Haas)

JVC Cuijk 'laat kans op punt liggen' bij Hercules

Voetbal 584 keer gelezen

UTRECHT | JVC Cuijk heeft op bezoek bij HSV Hercules een onnodige nederlaag geleden. Emilio Priëto maakte zondag in Utrecht de enige goal van de middag: 1-0. "Zonde, want die goal viel juist op het moment dat wij weer grip op de wedstrijd hadden gekregen", baalde trainer Ferdi Akankan.

In een gelijkopgaande eerste helft waren de kansen schaars. Rik Renirie schoot namens de gasten voorlangs, maar ook Hercules liet zich niet ongemoeid. Lars Raaijen kreeg twee goede kansen. Eenmaal voorkwam de paal een Utrechtse voorsprong, eenmaal kwam doelman Yorrit Kanters bij een 1-tegen-1-situatie als winnaar uit de strijd. "De tweede helft hadden we echter een stuk meer moeite met hun spel. Vooral hun snelle spitsen zorgden voor veel problemen", wist Akankan. Kort nadat Raaijen een kans op 1-0 had verprutst, gooide Akankan het roer om. "We gingen anders spelers, kwamen onder hun druk uit en kregen zelf een flinke kans op 0-1."
Renieri lobde de bal op fraaie wijze over doelman Fons Mulder, maar de lat voorkwam een Cuijkse voorsprong. Uit de tegenaanval mikte Priëto raak. "Zonde, want we hadden hier een punt kunnen pakken."