Gemert won met 5-2 van IFC
Gemert won met 5-2 van IFC Foto: Frans Brzoskowski

Gemert pakt volle winst tegen IFC: 5-2

Voetbal 1.081 keer gelezen

Aanvankelijk leek de zege van Gemert nog niet zo ruim uit te gaan vallen. Na een 2-1 ruststand tekenden de zwartwitten uiteindelijk voor een 5-2 zege en is het zeer van vorige week weer genivelleerd. Thijs van Pol scoorde een 'valse hattrick' en ook Willem den Dekker en Ralf Kemper vonden het net.

Gemert heeft zich prima hersteld van de ouverture nederlaag vorige week in Halsteren. Thuis op het vertrouwde Molenbroek werd het uiteindelijk een 5-2 zege waar je mee thuis kunt komen. Thijs van Pol opende al na twaalf minuten de score. Nog in de euforie van deze treffer was het IFC dat via een vrije trap Bono Barten wist te verrassen. Den Dekker scoorde nog in buitenspelpositie, maar toch ging Gemert met voorsprong naar de thee. Een handsbal deed de bal op de witte kalkstip belanden waar Van Pol wel raad mee wist 2-1.

Ralf Kemper
Na rust eenzelfde beeld waar Gemert zich mogelijkheden schiep. Na vijf minuten millimeterde Den Dekker de bal op de kruin van Van Pol wat 3-1 betekende. IFC gaf zeker niet op en met dank aan Barten bleef het nog 3-1, maar kort hierna was het wel raak en was het verschil bij 3-2 nog maar één treffer. De gelijkmaker lonkte wellicht, maar viel niet. Beter voor Gemert was het doelpunt van Den Dekker met dank aan Jasper Lalisang wat 4-2 betekende. Het slotakkoord was voor Ralf Kemper die met zijn fraaie treffer de 5-2 eindstand bepaalde. Gemert maakt zich op voor het treffen met De Meern komende zondag waar de plaats van handeling opnieuw Sportpark Molenbroek is.

GEMERT: Barten; Teuben (84. Houwers), Vermeulen, Jacobs, Van den Broek, Leijten, Groen, Den Dekker, Van Brussel (76. Lalisang), Kemper, Van Pol.