Rhode. (Foto: Max Vervoort)

1C: Rhode wint, maar ziet twee spelers geblesseerd uitvallen

Voetbal 1.452 keer gelezen

Rhode heeft goede zaken gedaan in de eerste klasse C door Oirschot Vooruit met 2-1 aan de kant te zetten. Tegenvaller voor de ploeg van trainer Theo van Lieshout was het geblesseerd uitvallen van twee spelers.

Het waren de gasten uit Oirschot die na twintig minuten op voorsprong kwamen. Fons Meeuwis was het die na een combinatie met Joris Swaanen binnenwerkte. In de 0-1 stand kwam in de eerste helft geen verandering meer. In de tweede helft geen Paul van Heesch meer in het veld. De doelman viel ongelukkig op de harde ondergrond en heeft waarschijnlijk een lichte hersenschudding opgelopen. Het was wachten op de 1-1, want Rhode miste enkele goede kansen. Een kwartier voor tijd werd het aanvallende spel beloond. Roel Smeets mocht een penalty nemen nadat Simon van de Wetering was neergelegd in het zestienmetergebied. Smeets maakte geen fout. Tien minuten voor tijd viel ook de 2-1. Glenn van Lieshout kopte een voorzet van Bas van Kuringen tegen de touwen en bezorgde zijn ploeg drie punten. In de extra tijd viel ook Mark van der Zanden uit. Hij brak zijn neus tijdens een duel.