Desny Royendijk. (foto: Gerno de Haas)
Desny Royendijk. (foto: Gerno de Haas)

Ook doelman Desny Royendijk verlaat JVC Cuijk en vertrekt naar Gemert

Voetbal 1.559 keer gelezen

GEMERT/CUIJK | Desny Royendijk is de volgende speler die JVC Cuijk na dit seizoen gaat verlaten. De 20-jarige keeper gaat naar hoofdklasser VV Gemert, dat nog strijdt om promotie naar de Derde Divisie.

Royendijk is in Cuijk de tweede doelman achter Dani Centen. Eerder dit seizoen stond de Cuijkenaar een aantal wedstrijden onder de lat na het incident met Yorrit Kanters. Royendijk speelde eerder bij TOP, NEC, SIOL en Achilles'29. In Groesbeek speelde hij 26 wedstrijden in de Tweede Divisie. "Gemert staat voor gezelligheid, voor een warme vereniging, daar wil ik graag bij horen. Maar ik had er nooit aan gedacht dat Gemert belangstelling zou tonen. Gemert kiest bij voorkeur voor jongens uit de buurt, daar kom je niet zo gemakkelijk tussen, dacht ik", laat Royendijk weten op de website van Gemert, dat op zoek moest naar een nieuwe keeper vanwege het vertrek van Michiel Merks (UDI'19) en Niels van Hooff (Handel).
Als de leden van JVC Cuijk ervoor kiezen om het zondagelftal te handhaven in de Derde Divisie, dan moet de Cuijkse ploeg dus sowieso op zoek naar een nieuwe doelman. Centen vertrekt naar De Treffers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant