Vorstenbossche Boys.
Vorstenbossche Boys.

4F: Vorstenbossche Boys haalt keihard uit, Nulandia profiteert van puntverlies Avesteyn

Voetbal 2.042 keer gelezen

Nulandia deed goede zaken door zelf te winnen van HHC'09 en zag dat runner-up Avesteyn punten liet liggen. De meest opvallende uitslag werd neergezet op het sportpark van OSC'45. Vorstenbossche Boys won met 0-6.

Avesteyn - SC Elshout 2-2
Avesteyn liet verrassend punten liggen tegen SC Elshout. Het was de thuisploeg dat na 6 minuten een grote kans kreeg om op voorsprong te komen, maar dat gebeurde niet. De bezoekers gaven wel het goede voorbeeld. Trainer Hugo van de Sande: "We waren in die fase ook niet scherp genoeg in de duels. In de 36ste minuut moesten we een penalty krijgen die iedereen kon zien behalve de scheidsrechter. Hij vond het een schwalbe en gaf geel. Binnen een minuut gaf hij opnieuw geel en dus moesten we met tien man verder." In de tweede helft vond Van de Sande dat zijn ploeg heer en meester was. "Uit een penalty van Martijn Swartjes maakten we de dikverdiende gelijkmaker. We gingen vol voor de winst. Maar het was SC Elshout dat drie minuten voor tijd op 1-2 kwam. Hierna toonden we echter veerkracht en in de extra tijd maakte Joost van Vugt er 2-2 van. Balen van het resultaat, maar we gaan gewoon verder."

Nulandia - HHC'09 3-1
Nulandia profiteerde van het puntenverlies van Avesteyn en won van HHC'09. De nog puntloze hekkensluiter verloor met 3-1. Juul Ruys, Tom van de Ven en Geert Korsten scoorden bij de Nulanders. Trainer Marc van Delft: "Wij hebben gedaan wat we moesten doen en dat is winnen. Daar is ook alles mee gezegd, want het was van onze kant niet scherp genoeg vandaag. Het belangrijkst is dat we hebben gewonnen."

OSC'45 - Vorstenbossche Boys 0-6
Vorstenbossche Boys haalde hard uit op bezoek bij OSC'45 0-6. Trainer Dennis Meier: "Vandaag werd het proces waarin we zitten beloond. Het positiespel was erg goed en voorin werden mooie combinaties gemaakt waar we op hebben getraind. Ik kan natuurlijk van alles roepen en tekenen op een bord, maar op het veld moet het gebeuren. Een beter bewijs als dit is er niet. Deze uitslag geeft de jongens heel veel vertrouwen." De doelpunten kwamen op naam van Jouk Raijmakers (drie), Rick Dortmans, Marvin van Heeswijk en Teun Rijkers.

Wilhelmina - WEC 2-3
WEC boekte een knappe 2-3 overwinning op bezoek bij Wilhelmina. Binnen 10 minuten hadden beide ploegen al gescoord, waarbij Steef Rovers voor de 1-1 zorgde. Na ruim een vuur was het Ryan Mutsaers met de nieuwe voorsprong van WEC. Een kwartier voor tijd leek Mark Smits het duel te beslissen, maar vijf minuten voor tijd werd het toch nog spannend. In de 2-3 stand kwam echter geen verandering meer. Trainer Stephan Hesemans: "We hebben in de tweede helft de ruimte goed benut in de omschakeling."

Boskant - VOW 0-0
VOW speelde voor de tweede wedstrijd op rij 0-0. Vandaag bleef op bezoek bij Boskant de brilstand op het bord staan. VOW-trainer Jordy van Boxtel: "De wedstrijd was voor rust in evenwicht. Wij kregen twee behoorlijke kansen, maar die waren helaas niet aan Pim van Riel besteed. Na de rust was Boskant meer aan de bal, maar beide ploegen kregen weinig echte kansen. Drie minuten voor tijd mist Younes Mekki de kans op 0-1. Ik ben tevreden met een punt, een goed resultaat." Boskant-trainer Sander Janssen vond het een terecht gelijkspel. "Wij waren sterker in balbezit maar dwongen te weinig kansen af. Eén keer bracht onze keeper Vincent Staals redding op een grote kans van VOW."

Boskant - VOW. (Foto's: Arno Korsten)

Vierde klasse F:
Nulandia - HHC'09 3-1
Boskant - VOW 0-0
Avesteyn - SC Elshout 2-2
OSC'45 - Vorstenbossche Boys 0-6
Essche Boys - VCB 0-0
Wilhelmina - WEC 2-3
Boxtel - RKKSV 3-0

1. Nulandia 10-28
2. Avesteyn 10-25
3. Boxtel 10-25
4. Wilhelmina 10-18
5. VOW 10-18
6. Boskant 10-16
7. SC Elshout 10-15
8. WEC 10-13
9. RKKSV 10-10
10. Vorstenbossche Boys 10-9
11. Essche Boys 10-8
12. OSC'45 10-8
13. VCB 10-5
14. HHC'09 10-0

Vorstenbossche Boys - Boxtel
OSC'45 - Essche Boys
VOW - Wilhelmina
SC Elshout - Nulandia
VCB - Boskant
WEC - HHC'09
RKKSV - Avesteyn

Boskant - VOW. (Foto: Arno Korsten)
Boskant - VOW. (Foto: Arno Korsten)
Boskant - VOW. (Foto: Arno Korsten)
Boskant - VOW. (Foto: Arno Korsten)
Boskant - VOW. (Foto: Arno Korsten)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant