René van der Putten
René van der Putten

NLC'03 en René van der Putten nemen na dit seizoen afscheid van elkaar

Voetbal 714 keer gelezen

LITH | NLC'03 en hoofdcoach René van der Putten nemen na dit jaar afscheid van elkaar. In onderling overleg is besloten het aflopende contract niet te verlengen.

Het bestuur geeft aan dat Van der Putten van de club een stabiele middenmoter in de vierde klasse heeft gemaakt. "Wij danken René voor de fijne samenwerking en zijn grote inzet voor de selectie. René heeft de intentie om met een goed gevoel af te sluiten binnen deze club en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging", aldus de club in een persbericht.

Opgeheven hoofd
Van der Putten geeft in een reactie aan dat hij tot op heden prettig heeft gewerkt bij NLC'03. "Ik ga er alles aan doen om goed af te sluiten. Er staat een goede organisatie met een mix van ervaring en jonge gasten die nog wel stappen gaan maken. Als ze het elftal bij elkaar kunnen houden, kunnen er nog mooie dingen gebeuren. Na drie jaar is het mooi geweest en ga ik met opgeheven hoofd de club verlaten. NLC'03 is een warme club. Ik ga zelf op zoek en kijk wel wat er komt. Het gevoel moet goed zijn en de club moet bij mij passen. Tot op heden heb ik alleen dorpse clubs getraind, dat past het best bij mij. Voor mij is het belangrijkst dat ik lekker kan werken met een grote selectie en aankomende jeugd, het niveau is dan minder van belang."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant