Eus Marijnissen (midden) heeft zijn contract bij FC De Rakt met één seizoen verlengd.
Eus Marijnissen (midden) heeft zijn contract bij FC De Rakt met één seizoen verlengd.

Eus Marijnissen en FC de Rakt verlengen contract met één seizoen

  •   keer gelezen   Voetbal

UDEN | Sinds de zomer van 2018 is Eus Marijnissen de hoofdtrainer van FC De Rakt. Dit seizoen staan de Udenaren er in de vijfde klasse E goed voor, met kans op de eerste periodetitel en de minste verliespunten van alle ploegen. Marijnissen en FC De Rakt zijn beiden tevreden over de samenwerking en hebben zodoende besloten tot een contractverlenging met nog tenminste één seizoen. "Ik heb een fijne spelersgroep die gemotiveerd is", aldus Marijnissen. 

Hij vervolgt: "Ook de trainingsopkomst is erg goed is en dat komt ook tot uiting in de wedstrijden. We kunnen hierdoor gericht trainen, wat ook in de resultaten tot nu toe merkbaar is. We hebben tot dusver de minste verliespunten en het meest constant gepresteerd van alle teams in de competitie. Bovendien is er een goede begeleiding om de spelersgroep aanwezig."
Ook het bestuur van de Udense club is er tevreden over de samenwerking. "Eus heeft als doelstelling om jeugdig talent in te passen in het huidige vaandelteam, waarin er momenteel een mooie balans is tussen jeugd en ervaring. Het eerste is gretig en dat levert de laatste weken klinkende uitslagen op."

Meer berichten